WIFI-netwerk en wachtwoord

DeFabrique beschikt over gratis draadloos internet voor bezoekers van evenementen. Per locatiegroep kunnen circa 250 personen tegelijkertijd gebruik maken van deze draadloze verbinding. Het WIFI-netwerk is beschikbaar voor alle gasten. Het is niet nodig om persoonlijke gegevens in te vullen voordat de gasten gebruik kunnen maken het netwerk.

De domeinnaam vermeldt het wachtwoord, zodat de bezoekers gelijk het WIFI-netwerk kunnen betreden.
Gebruikersnaam: wificode=defabrique
Wachtwoord:     defabrique