Extra WIFI-netwerk

Indien het WIFI-netwerk van DeFabrique niet iedereen kan voorzien van internet op de gewenste snelheid, raden wij aan om een extra WIFI-netwerk af te nemen. Om jouw gewenste internetsnelheid te realiseren, biedt DeFabrique maatwerk, hier adviseren wij je graag over. Je kan bijvoorbeeld denken aan een besloten wifi-netwerk voor standhouders of extra vaste internetaansluitingen.

Het nieuwe WIFI-netwerk kan een eigen naam en wachtwoord krijgen. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor de organisatie en haar medewerkers of juist om een bepaalde app te downloaden of bij gelijktijdig gebruik van het wifi-netwerk door alle bezoekers tijdens een presentatie.
Aan de hand van de wensen en het gebruik van het extra WIFI-netwerk zal ons ICT-team het meest geschikte internet aanleggen.