Afkijkmogelijkheden

Elk evenement dat wordt georganiseerd bij DeFabrique waarbij een presentatie plaatsvindt beschikt over de juiste technische middelen voor de spreker. Dit bestaat minimaal uit een projectiescherm, beamer, geluidsinstallatie, microfoon, HDMI en VGA aansluiting, statafel inclusief water voor de spreker en indien gewenst een podium. De spreker kan zijn laptop op de statafel plaatsen en deze vanaf hier aansluiten en zelf bedienen. Indien gewenst kan er een doorklikmuis worden gebruikt.
Bij grote of complexe presentaties raadt DeFabrique een meer uitgebreide techniekset aan. Inbegrepen bij deze technieksets is een video-, licht en/of geluidstechnicus aanwezig inclusief regie. De technicus regelt de presentatie en het podium beschikt over een afkijkmonitor voor de presentator.