Benodigdheden

Maak een overzicht met alle techniek en elektronische middelen die nodig zijn voor jouw evenement. Denk hierbij aan een laptop, beamer, scherm, microfoons, etc. Bedenk hoeveel microfoons je nodig hebt. Denk hierbij aan alle sprekers, jury, het stellen van vragen aan het publiek en eventueel entertainment.

DeFabrique werkt nauw samen met techniek leverancier Bijman Audiovisueel. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van de juiste techniek voor uw evenement en zij kunnen je adviseren over de benodigde techniek. Indien gewenst, is het mogelijk om een afspraak met onze techniekleverancier in te pl

Houd nauwkeurig rekening met alle andere audio bronnen zoals muziek bij binnenkomst en audio en video vanuit presentaties.