Laptop

Bij DeFabrique kan je met zowel een laptop als een MacBook presentaties tonen en hierin verwerkte filmpjes afspelen. DeFabrique levert bij elke techniekset standaard een VGA en HDMI kabel. Indien er een verloopstuk nodig is voor bijvoorbeeld een MacBook, dient de organisatie of presentator hier zelf voor te zorgen. DeFabrique levert niet standaard een laptop of MacBook bij jouw techniekset. Het is echter wel mogelijk om een laptop bij ons te huren.

Hoe je een filmpje wilt tonen is geheel afhankelijk van de soort techniek die je wilt gebruiken. Wanneer je een filmpje los wilt laten zien heb je een videotechnicus nodig die het filmpje instart. Heb je geen video technicus dan moet het filmpje verwerkt worden in je presentatie.