AV-set subzalen

Wanneer een standaard AV-set wordt afgenomen in één van de subzalen, dan wordt gebruik gemaakt van onderstaande AV-set:

Audio:

Er is een complete geluidsinstallatie met één draadloze handmicrofoon, één draadloze headsetmicrofoon en een audioaansluiting t.b.v. een laptop.

Video:

Er is een 16:9 breedbeeld projectiescherm aanwezig* Deze wordt geprojecteerd d.m.v. een single-chip HD- projector (resolutie 1920x1080, lichtsterkte 3.500 ANSI-lumen).

De projector heeft een VGA- en een HDMI-aansluiting. Verlopen voor het gebruik van afwijkende Macbooks, tablets en telefoons zijn niet aanwezig.

*= m.u.v. Havenmeester: hier is een plasmascherm aanwezig i.p.v. een projectiescherm